Activiteitenpagina voor The Crowd

De website is weer een stukje completer met een mooi functionerende activiteiten pagina. Daarmee is het nu mogelijk om de activiteiten die al eventjes op de rol stonden vol trots te presenteren!

Tien activiteiten online!

Tijdens het startevenement van the Crowd op 1 februari is het idee voor een aantal mooie activiteiten geboren. Daarvan vind je “Volkomen geflipt! Workshop Flipping the Classroom” nu terug op de activiteiten pagina.
Activiteiten die op dit moment voorbereid worden en snel zullen volgen zijn “Mentor3.0”, “Overgang PO-VO”, “Pizza-avond social media”.
Maar er valt al veel meer te kiezen, bijvoorbeeld; “Vechten voor de klas, je lijf als leerkracht”, “Onderzoek je kwestie met een opstelling” of “Taboes, heilige huisjes en mag dat-jes. Een wandeling”.

Hoe werkt het?

Ook in het opzetten en beheren van activiteiten krijg je van ons de regie. Deelnemers kunnen hun eigen activiteiten plaatsen en beheren.
Maar ook aan de fase van opzetten en brainstormen over een activiteit is gedacht. Het is mogelijk een idee voor een activiteit te posten. Dat doe je door een nieuwe activiteit te plaatsen en het vinkje “hulp gevraagd” te gebruiken. Hiermee geef je aan dat je de activiteit met andere deelnemers wilt vormgeven. Op een later moment kun je de bijeenkomst plannen en ons eventueel vragen een trainer te zoeken voor jullie activiteit.

Nieuwsgierig geworden? Ga snel kijken, www.thecrowd.nl/events! Aanmelden voor een activiteit doe je met één druk op de knop. Voor de activiteiten zonder datum geldt dat we een moment en locatie plannen op het moment dat we voldoende aanmeldingen hebben.

Wat ik graag nog even wil benadrukken is dat iedereen die is ingeschreven op de website  mee kan doen aan de activiteiten. Deelnemers én volgers, meld je snel aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s