Tot 1 januari 2013 GRATIS

The Crowd leeft, zo veel is wel duidelijk. De eerste bijeenkomsten zijn achter de rug. En daar hebben we al véél van geleerd. De periode tot de zomervakantie blijkt echter te kort om antwoord te krijgen op alle vragen. Daarom hebben we besloten alle activiteiten van The Crowd tot 1 januari 2013 gratis te blijven aanbieden.

Het idee achter het gratis aanbieden van alle activiteiten is dat we willen ontdekken of The Crowd werkt en zo ja hoe The Crowd werkt. Tegelijkertijd realiseren we ons dat er ook bij leraren, schoolleiders en bestuurders veel vragen leven. We horen de roep om duidelijkheid. Op de website wordt bijvoorbeeld nog altijd gesproken over 500 euro per jaar, terwijl we inmiddels allemaal wel aanvoelen dat dat geen haalbare kaart is. In de bijeenkomsten met de early birds en in gesprekken met schoolleiders en bestuurders ligt die vraag voortdurend op tafel: hoe en hoeveel dan wel? Het is mijn intentie om daarover vóór de start van het komende schooljaar duidelijkheid over te hebben met elkaar. De periode september tot en met december kunnen we dan gebruiken om vanuit dat startpunt te ontdekken wat wel en wat niet werkt en meer leraren te enthousiasmeren zich aan te sluiten.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Organisatie door mvanast . Bookmark de permalink .

Over mvanast

Michel werkt als zelfstandig trainer / adviseur. Hij begeleidt scholen, adviseert directies en traint docenten op de thema's:
didactiek en ICT, leermiddelen(beleid)
en exacte vakken. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor diverse onderwijsbladen en -blogs en is hij initiatiefnemer van The Crowd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s