The Crowd in het nieuws

Of over hoe dingen toch altijd nét even anders in de krant komen dan bedoeld.

In een aantal regionale kranten (Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, De Stentor, etc.) staat vandaag een mooi artikeltje over technologie in het onderwijs: http://brabants.ned.newsmemory.com/publink.php?shareid=2cc859245. Amber Walraven noemt daarin The Crowd. Een kleine toevoeging op wat er over The Crowd in dat artikeltje staat.

“The Crowd waar docenten gratis trainingen aan andere docenten aanbieden.” The Crowd is niet gratis, deelnemers betalen vanaf 1 januari 250 euro per jaar. En het is niet zo dat docenten trainingen aanbieden aan andere docenten. Dat is wel één van de dingen die we zien gebeuren, maar The Crowd is veel meer. Soms zijn er experts die een activiteit faciliteren. Vaak hebben de activiteiten een andere vorm dan een training. En naast de f2f activiteiten is er veel verbinding en uitwisseling online.

Hoe dan ook, de kernwaarden van The Crowd zijn en blijven autonomie, meesterschap en zingeving. Amber, dank voor het noemen van the Crowd!

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen door mvanast . Bookmark de permalink .

Over mvanast

Michel werkt als zelfstandig trainer / adviseur. Hij begeleidt scholen, adviseert directies en traint docenten op de thema's:
didactiek en ICT, leermiddelen(beleid)
en exacte vakken. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor diverse onderwijsbladen en -blogs en is hij initiatiefnemer van The Crowd.

Een gedachte over “The Crowd in het nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s