[FAQ] Wat verandert er nu The Crowd een vereniging is?

Niet veel… We gaan verder zoals we gestart zijn. Een klein verschil is dat we nu een bestuur hebben. Dat bestuur bestaat enkel uit deelnemers. Op dit moment zijn dat Frans Droog, Patricia van Slobbe, Karel Hermans, Patrick Vaanhold en Michel van Ast. Omdat we een vereniging zijn, moeten we ook minimaal één keer per jaar een ‘algemene ledenvergadering’ houden. Wanneer die dit jaar plaatsvindt weten we nog niet, maar zullen we uiteraard bekend maken op de site en op dit blog.

Als vereniging hebben we ook ‘statuten’ en een ‘huishoudelijk reglement’. Zodra die definitief zijn, publiceren we die op de website. Het huishoudelijk reglement is ook onderdeel van de overeenkomst die de deelnemers aangaan met The Crowd. De overeenkomst sturen we begin maart per mail, samen met de factuur.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, FAQ, Organisatie, Vereniging door mvanast . Bookmark de permalink .

Over mvanast

Michel werkt als zelfstandig trainer / adviseur. Hij begeleidt scholen, adviseert directies en traint docenten op de thema's:
didactiek en ICT, leermiddelen(beleid)
en exacte vakken. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor diverse onderwijsbladen en -blogs en is hij initiatiefnemer van The Crowd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s